Politikalar

Atatürk Üniversitesi, sürdürülebilirlik odaklı bir gelecek inşa etme kararlılığıyla, çevreye duyarlı ve toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir üniversite olarak öne çıkmaktadır. Üniversitemiz, doğal kaynakları koruma, enerji verimliliğini artırma, atık yönetimi ve yeşil kampüs uygulamaları gibi alanlarda öncü adımlar atarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedeflemektedir. Eğitim, araştırma ve toplumsal katkı süreçlerinde sürdürülebilirliği merkezine alan Atatürk Üniversitesi, sürdürülebilir bir yaşam biçimini desteklemekte ve bu alandaki liderliğini sürdürmektedir.

Atatürk University stands out as an institution committed to building a future focused on sustainability, acting with environmental awareness and a strong sense of social responsibility. Our university aims to leave a livable world for future generations by taking pioneering steps in areas such as natural resource conservation, energy efficiency, waste management, and green campus initiatives. By integrating sustainability into its education, research, and community engagement processes, Atatürk University supports a sustainable way of life and continues to lead in this vital area.

Dumansız Kampüs Politikası

“Dumansız kampüs” politikası, üniversite kampüslerinde sigara ve tütün ürünlerinin kullanımını yasaklayarak sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmayı amaçlar. Bu politika, sigara dumanının yol açtığı sağlık risklerini azaltmayı, öğrenciler, personel ve ziyaretçiler için temiz hava sağlamayı hedefler. Ayrıca, tütün bağımlılığına karşı farkındalığı artırır.

Smoke-Free Campus Policy

The “smoke-free campus” policy aims to create a healthy living environment by banning the use of cigarettes and tobacco products on university campuses. This policy seeks to reduce the health risks associated with cigarette smoke, provide clean air for students, staff, and visitors, and raise awareness about tobacco addiction.

Dumansız Kampüs Politikası

Smoke-Free Campus Policy

ewgewtewtewtwetewtewtewtewt

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.