“Et Endüstrisinde Çalışanlara Yönelik Et Hijyeni ve Teknolojisi Eğitimi”
Etkinlik Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Mustafa ATASEVER ve Prof. Dr. Meryem AYDEMİR ATASEVER tarafından düzenlenmiştir. Projede Et ve Süt Kurumu üretim biriminde çalışan bireylere yönelik hijyen ve ürün üretiminde dikkat edilmesi gereken önemli hususlarda eğitim verildi. Eğitime katılanlara işe başlamadan önce yapılması gereken noktalardan başlayıp üretimin son…
Çevre Gününde Çocuklara Çevre Temizliği Bilinci Aşılanması
Etkinlik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Ayşegül Ceren TEKİN, Fahrettin İkbal KÜÇÜKKENAN, Hanife BASU, Nurettin GÜNAL, tarafından düzenlenmiştir. Etkinlik 2021 yılında gerçekleştirilmiştir. Her yıl 5 Haziran tarihi Dünya Çevre Günü olarak kutlanmaktadır. Bu günün özelliğine uygun olarak Atatürk Üniversitesi Hobi Bahçesi sakinlerinin 0-14 yaş arası çocuklarına çevre ve çevre temizliği bilincini…
Giy-Çık İle Paylaşmak Çoğalmaktır
Etkinlik Edebiyat Fakültesi, Dr. Ömer Faruk KARATAŞ, Didem ALIŞ, Yusuf Tuğrul ÇILGI tarafından düzenlenmiştir. Etkinlik 2021 yılında gerçekleştirilmiştir. “Giy-Çık İle Paylaşmak Çoğalmaktır” projesi ile Atatürk Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Giy-Çık mağazasına destek olmaya çalışılmıştır. Giy-Çık mağazası, ihtiyaç sahibi öğrencilerin giyim ihtiyaçlarını ücretsiz şekilde karşılayan bir birimdir. İhtiyaç sahibi öğrenciler, bu…
Ekolojik okuryazarım -3 TÜBİTAK 4004 Doğa ve Bilim Okulları projesi gerçekleştirildi.
Etkinlik Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Yekta KOŞAN / Temel Temel Eğitim Bölümü / Okul Öncesi Eğitimi ABD tarafından düzenlenmiştir. Etkinlik 2022 yılında düzenlenmiştir. Ankara Kızılcahamam’da 5-9 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleşen ekoloji eğitimleri ile dezavantajlı olarak tanımlanan Sincan ilçesinde görev yapan okul öncesi öğretmenleri alan uzmanlarıyla buluşmuştur. Projede…
Sağlıklı ve Konforlu Yaşamak Sana Bağlı, Gıda Güvenliğine Önem Ver!, Kendin İçin Bir Şeyler Yap, Güvenli Gıda Tüket
Etkinlik OLTU MESLEK YÜKSEKOKULU ve Dr. Öğr. Üyesi Cihat ÖZDEMİR tarafından düzenlenmiştir. Atatürk Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama Araştırma Merkezi tarafından desteklenen “Sağlıklı ve Konforlu Yaşamak Sana Bağlı, Gıda Güvenliğine Önem Ver!, Kendin İçin Bir Şeyler Yap, Güvenli Gıda Tüket” isimli projenin sunumu Dr. Öğr. Üyesi Cihat ÖZDEMİR tarafından yapılmıştır.…
Bir Daha Gelmeyi Düşünmüyor Musunuz?
Etkinlik Narman MYO personelleri Öğr. Gör. Saim GÖKKAYA, Proje Yürütücüsü:Berat ARIK (Öğrenci), Araştırmacılar: İSG öğrencileri, Erdem DUMAN (Öğrenci), Bahar ALMA (Öğrenci), Emirhan AKKUŞ (Öğrenci), Leyla EVRENK (Öğrenci), Yunus Emre ATASEVER (Öğrenci) tarafından düzenlenmiştir. İnsanlar yaşadıkları çevreden sorumludurlar. Temiz bir çevrede yaşamak insanların kendi elinde olan bir şeydir.…
Şifalı Mı? Zehirli Mi?
Etkinlik Tıbbi Aromatik Bitki ve İlaç Araştırma Merkezi Dr. Öğr. Üyesi Hafize YUCA tarafından düzenlenmiştir. Atatürk Üniversitesi Tıbbi Aromatik Bitki ve İlaç Araştırma Merkezi ve Eczacılık Fakültesi işbirliği ile hazırlanan “Şifalı mı? Zehirli mi?” projesi kapsamında 16 Temmuz 2021 saat 15.00’de üniversite kampüsünde açılan stand ile halk…
DOĞADAN SOFRAYA BİLİM
Etkinlik Tıbbi Aromatik Bitki ve İlaç Araştırma Merkezi ve Prof. Dr. Zühal GÜVENALP,Doç. Dr. Hilal ÖZBEK,Doç. Dr. Esen SEZEN KARAOĞLAN,Dr. Öğr. Üyesi Handan G. SEVİNDİK,Dr. Öğr. Üyesi Hafize YUCA,Arş. Gör. Bilge AYDIN tarafındn düzenlenmiştir. 30 Eylül-01 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen, Atatürk Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından yürütülen…
